Durty-Clean_Water
     
Reserveret
Reserveret
Reserveret    
Alkalizere
 Tilbage til Hovedmenu
 Tilbage til Forside
 
 
INFORMATION:
 Vand-analyser
 Mineraloptagelse
 Clean Dirty Water ->
 Dyreforsøg Alkaline vand
 
 Evidencer (hospitalsinfo)
 Hvad er en Alkalizer
 Læren om syre/base-1
 Læren om Alkaline-1
 
A N A L Y S E R :
Omfattende analyse af Durty-Clean water
af Poul-Erik Nielsen, D.Sc. 

Kan Clean Water rense og forbedre dit drikkevand?


Billigt, for bare 650 kroner får du et mirakel.

I hvert fald ifølge Erik Lavigne Madsens information på hans hjemmesiden www.clean-water.dk. Det er jo en revolution, såfremt dette er sandt, og selv om ion-life International for flere år siden, professionelt, har analyseret vandbehandlingssystemet som også kaldes 'vortex' (og resultatet heraf kan du se på vor hjemmeside her, har vi besluttet at lave en dansk forsøgsanalyse, da der ikke findes et eneste certifikat eller godkendt analyse på Erik Lavigne Madsens hjemmeside.

Ifølge ion-life Internationals omfattende analyse kunne 'vortex' metoden kun udføre to ting ved vandet, nemlig at blødgøre vandet og så forøge de negative ioner.
Clean Water betyder på danske "rent vand", så lad os se på om denne "vortex-kande" kan ændre nogle forhold i postevandet efter det er rørt rundt i denne kande i tre minutter. Lad os se nærmere på postulaterne.


Tilføres der ilt til vandet?

Ifølge Erik Lavigne Madsen, på hans hjemmesiden: "Der tilføres stor mængde ilt, som under processen omdannes til en elektrisk ladning".
Ifølge ion-life International kunne der ikke konstateres den mindste tilføjelse af ilt til vandet.
Vi besluttede derfor at udføre en omfattende analyse af dette forhold ved brug af de vortex-kander som Erik Lavigne Madsen producerer i Tørring, og som han sælger for 650 kroner.
Analyse konklusion: Som det ses af grafen, er Erik Lavigne Madsens påstand usand, da postevand som blev behandlet i vortex-kanden ikke blev tilført nogen form for elektrisk ladning - nærmere det modsatte, hvilket nærmest er katastrofalt, da det derved forringer vandets redoxpotentiale! Erik Lavigne Madsens postulat at "under processen omdannes til elektrisk ladning" er altså ikke sandt.


Kan vortex-kanden "ionisere" drikkevandet?

Ifølge Erik Lavgine Madsen, hans hjemmesiden: "Vandet bliver blødt og ioniseret, eller med andre ord, struktureret, clustered. Det kan i den form lettere optages i blodet, og forsyne cellerne med næring og mineraler, samt borttransportere affaldsstoffer og udskille dem ad naturlig vej".
Det første postulat, at vandet bliver blødt er sandt. Tillykke. Men desværre er det usandt, at vandet bliver ioniseret! Vandet bliver ikke ioniseret i vortex-kanden, og med dets almindelig pH niveau på omkring 7 optages det ikke lettere i blodet!
Vandets pH niveau ændrede sig ikke en tøddel efter behandlingen i vortex-kanden. Hvis det skulle kunne optages lettere i blodet kræves der en anden proces, hvilken du kan læse om under "læren om syre-base" eller den "videnskabelige afhandling af ioniseret alkaline vand".

Fortsætter med ionisering

Erik Lavigne Madsen fortsætter ufortrødent med at skrive om ioniserede mineraler, trods den kendsgerning at vortex-vandet ikke bliver ioniseret!
Erik Lavigne Madsen skriver på hans hjemmeside: "Kun ioniserede mineraler og næringsmidler kan optages i cellerne".  Det er korrekt at ioniserede mineraler (naturlige mineraler) og næringsmidler (sporstoffer) optages i cellerne, men altså, vandet som behandles i hans vortex-kande bliver jo ikke ioniseret - og der blev ikke konstateret forøgede naturlige mineraler eller sporstoffer i det vortex-behandlede vand.
Det er sørme da at vildlede forbrugeren, når der skrives postulater som ikke i virkeligheden er sande.

Bakterier "indkapsles"

Det er bare utroligt og ganske revolutionerede, at vortex-vandet kan gøre bakterier og parasitter in-aktive. Således skriver Erik Lavigne Madsen på sin hjemmeside: "Bakterier og parasitter indkapsles, gøres in-aktive".
Gid det var sandt. Igen mangler der dokumentation og bekræftet analyse. Hvorfor mon ikke en sådan findes på hjemmesiden?
Vi mangler dokumentation om hvilke bakterier og parasitter der sådan kan blive indkapslet, blot ved en omrøring i vandet i 3,3 minutter.
Men det er også usandt, for vortex-kanden kan ikke indkapsle og gøre bakterier og parasitter in-aktive, se sammenligningsrapporten.


Syreoverskuld elimineres?

Erik Lavigne Madsen skriver videre på hjemmesiden: "Ph niveauet stabiliseres på ca. 6,8. Herved kan syreoverskud i kroppen udskilles og kropsvæskerne komme i balance".
Hvordan kan dette vortex-vand mon udrense syreoverskud, når vandet selv indeholder syre?
Vandet, med dets pH mellem 6.8 til 7.0 ligger på normalt drikkevands niveau, og er ikke i nærheden af at være alkali.
For at vandet må kaldes alkaline, skal det have et pH niveau på over 8 og helst mellem 9.0 og 10.0.
Vortex-vandet kan ikke eliminere syreoverskud. Kun alkali vand (med et højt pH værdi og et redoxpotentiale) kan neutralisere syreoverskud og ophobede syreaffald fra kroppen, hvilket er dokumenteret, læs blandt andet artiklen af Dr. Hidemitsu Hayashi, M.D.


Struktureret vand?

Erik Lavigne Madsen skriver hjemmesiden: "Derfor er det nødvendigt at ionisere og strukturere vandet igen, inden det er i stand til at fremme sundheden for den der drikker det".
Det er korrekt at det er nødvendig at ionisere og strukturere vandet, men det er bare ikke hans "vortex-kander" der kan gøre det, hvilket er det indtryk der fås på hjemmesiden (måske tror han selv det er således).
Vortex-kanden kan under ingen omstændigheder ionisere vandet.

Hvad får du for pengene?

For de 650 kroner, som Erik Lavigne Madsen sælger sine vortex-kander til, får du trods en vandkande.
Ja, og så kan du sætte strøm til låget, så der sker en omrøring i vandet i 3,3 minut, så kan du da kigge lidt på det - og nyde det!.
Nu er de 650 kroner heller ikke nogen herregård, men set ud fra hvad du får, er det sørme en dyr vandkande.
Noget sundhedsfremmende vand får du ikke, hvilket Erik Lavigne Madsen dog heller ikke dokumenterer at du får.
Du kan læse her, hvad du skal kræve af vandet for toksisk helbredsudfordringer.
 
Copyright 2011-2015 alkaway.dk ion-life.dk - Layout design af  Poul-Erik Nielsen, Sc.D., Denmark
Site Spotlight
 
INFORMATION